Video návod – spotřební doplňky pro vaše lodě – výhoda na bojišti

Spotřební doplňky jsou dočasné bonusy, které mají silné účinky, ale omezený počet použití. Po každé bitvě se vždy spotřebovávají, takže kapitáni musí vědět, jak fungují a jak jsou získány. Výběr správného spotřebního doplňku může být rozdíl mezi dobrou nebo skvělou hrou. Mohou také být rozdílem mezi vítězstvím a porážkou.

Existuje celá řada spotřebních doplňků ve hře World of Warships; některé jsou k dispozici pouze pro určité třídy lodí na určitých úrovních. Každý spotřební doplněk má verzi, která je bezplatná a další prémiová, která je k dispozici ke koupi buď za dublony nebo herní kredity. Prémiová verze spotřebních doplňků poskytuje možnost použití o jednou více, než základní verze, stejně jako snížení doby potřebné pro jejich znovupoužití o 33% (cooldown). Prémiové spotřební doplňky stojí buď 15 dublonů nebo 22,500 kreditů Hráči se také mohou rozhodnout, jestli automaticky doplňovat tyto spotřební doplňky po každé bitvě.

Následující informace obsahují pouze základní hodnoty. Schopnosti velitele a signální vlajky mohou tyto hodnoty a informace měnit. Například Všeuměl snižuje dobu na znovupoužití všech spotřebních doplňků o 5%. Nejvyšší pohotovost snižuje dobu na znovupoužití doplňku Havarijní tým o 10%. Superintendant přidává jedno dodatečné použití pro každý spotřební doplněk. Nakonec, vlajka November Foxtrot (-5% doby nabíjení všech spotř. doplňků.) signální vlajky, obdržená za úspěch Velká ráže, snižuje dobu pro znovupoužití všech doplňků o 5%.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *