Výuka: Prémiový torpédoborec Aigle

Francouzský torpédoborec Aigle byla loď třídy postavené pro francouzské námořnictvo během dvacátých let dvacátého století.

Aigle sloužil s námořnictvem Vichy Francie. Byla mezi loděmi francouzské flotily, která byla 27. listopadu 1942 převelena do francouzského Toulonu. Později byla v Toulonu potopena bombardéry amerických armádních vzdušných sil, dne 24. listopadu 1943. Její vrak byl později vyzvednut a zlikvidován.

Tier VI Francouzský torpédoborec Aigle je flexibilní loď, schopná plnit různé role podle potřeby. Jako první francouzský torpédoborec ve World of Warships nastavuje bar s vysokým výkonem. Pro svou úroveň má mezi svými vrstevníky největší skupinu hitů a sportovní vyzbrojení, které ji činí skutečnou hrozbou pro všechny třídy.

Způsob hry

Aigle se hodí pro tři způsoby herního stylu. Pro své skvělé osazení účinnými děly dokáže stanout v roli dělového člunu vhodný k podpoře spojenců.

Zkušení hráči mohou využít nadstandardní rychlosti k pronásledování jakéhokoliv plavidla do 6 tieru, kde se Aigle vyznačuje menším náskokem. Dávejte si však pozor, aby vás rychlost plavidla nedostala do problémů.

Třetí styl hry v plném utajení je pro opravdové stratégy, kteří budou díky mrštnosti a manévrovacích schopností odhalovat soupeře, aniž by vás někdo spatřil. Doporučujeme posílit velitele o vlastnost hledání rádiové pozice. Aigle se v rukách schopného velitele dokáže proměnit v neviditelné plavidlo.

Plusy

Velká šance na přežití díky největšímu HP baru na své úrovni mezi torpédoborci. Skvělá rychlost reloadu zbraní. Torpéda mají největší damage na svém tieru. Skvělé maskování.

Mínusy

Na torpédoborce je velký a neohrabaný. Otáčí se a rozjíždí celkem pomalu. Stejně tak se pomalu otáčejí hlavní baterie. Zranitelný vůči letadlům,takřka bez ochrany,

Jaké vylepšení

  • Slot 1: Úprava hlavní výzbroje nebo Úprava muniční komory
  • Slot 2: Úprava pohonu
  • Slot 3: Úprava zaměřovacích systémů

Jaké signály

November Foxtrot

-5% času potřebného k znovunačtení spotřebních doplňků.

India X-Ray

+1% šance na zapálení s granáty s ráží nad 160mm. 

+0.5% šance na zapálení s granáty s ráží do 160mm.

+5% riziko detonace vaší muniční komory.

Juliet Charlie

-100% ochrana před detonací zásobníků munice

+15% šance na způsobení zaplavení. 

+5% riziko detonace vaší muniční komory.

Victor Lima

+1% šance na zapálení s granáty s ráží nad 160mm.

+0.5% šance na zapálení s granáty s ráží pod 160mm.

+4% šance na způsobení zaplavení.

Sierra Mike

+5% k maximální rychlosti lodě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *